Bakonyi vendégház baráti társaságoknak

Többféle szórakozási, sportolási lehetőség közül is lehet választani, a vendégház családbarát, gyerekbarát szálláshely.

Strand, horgászat, túrázás.


Vendégház a Bakonyalján 

Hazánk egyik legszebb tájegysége a Bakony: a hegység lábánál lévő kis falucskában, Nagytevelen várja az ide látogatókat az Arda Malom Vendégház. A néhány éve épült tájjellegű, tornácos szerkezetű  szép épület a nevét arról a malomról kapta, amely valaha ezen a területen működött. A vonzó természeti környezetben lévő vendégház baráti társaságoknak ideális szállás, akár túrázásra,  akár egy születésnapi partira jönnek össze. Négy, korszerűen berendezett apartmanban, 4-4 illetve 2-2 fő foglalhat szállást, vendégágyakkal kibővítve összesen 18 fő elhelyezése oldható meg. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, harmonikus, modern designnal. Az épületben van egy rendezvényterem is, amelyben húsz fő számára lehet megteríteni és egy felszerelt konyhában főzni, illetve a rendelt ételeket kitálalni. Van bogrács, van kemence, van tűzhely is a közös főzéshez. Hétvégenként legalább két éjszakát egyben kell lefoglalni a vendégeknek.

Vendégház baráti társaságoknak

Túrák a környéken 

Pihentető a csendes környezet a városi nyüzsgés után, a tiszta levegő és a szép panoráma is hozzájárul a teljes kikapcsolódáshoz, felöltődéshez. Többféle szórakozási, sportolási lehetőség közül is lehet választani, a vendégház baráti társaságoknak élvezetes tevékenységeket kínál - lehet röplabdázni, asztaliteniszezni, van darts is. Kisgyerekekkel érkezők egy kis játszóteret is találnak, hosszú hétvégékre is szívesen várják a családokat a vendégház tulajdonosai. A környezet, a táj minden évszakban szép, akár gyalogosan, akár kerékpárral lehet túrázni, kijelölt túraútvonalak vannak, közel a Szentkuti-forrás, a zirci Mária-zarándokút és Bakonybél is, ahol meglátogatható a Szent Mauriciusz monostor. A magaslatokról szépséges panoráma jutalmazza a túrázók kitartását. A geocaching kedvelői több geoláda után kutathatnak a közelben. 

Strandolni, horgászni is lehet 

Melegebb időben strandolni is lehet a közeli, 35 hektáros, fenyőerdőkkel övezett, körbesétálható   víztározó-tóban, amelynek tiszta vize könnyen felmelegszik, és barátságos, természetes partról lehet besétálni a vízbe. Akinek pedig a horgászat a hobbija, annak sem kell messzire mennie, mert a tó nagyobb része a horgászoké.
Ha valaki mégis városba vágyik az idilli természeti környezetből, akkor megnézheti a történelmi város Pápa látnivalóit, mindössze 10 kilométerre.

Szobafoglalás

Ajánlat