Vendégház

 

Nagytevel a gyönyörű, barokk várostól, Pápától mindössze 10 km-re fekszik, a Bakony lehetőséget ad nagy erdei kirándulásokra, sétákra, gyalogos- és kerékpártúrákra, vadászatra, Pápán pedig strandolási, thermál- és wellness-, sportolási (lovaglás, fallabda, konditerem, stb.) - lehetőség, múzeumok, színház, mozi van . Házunktól 800 m-re található egy 35 hektáros tó, ahol strandolni és horgászni lehet.

 

Házunk vendégeinek a csendes, nyugodt környezetben lehetősége nyílik az aktív kikapcsolódásra, valamint a környék megismerésére.

Új építésű vendégházunkban és a hozzá tartozó parkban lehetősége van a családnak, baráti társaságnak közös, vidám programokra, a szabadidő hasznos eltöltésére - a rendezvényterem igénybevételével, vagy anélkül. Vendégházunk lehetőséget biztosít strandolásra, röplabdázásra, tollaslabdázára, pingpongozásra, társasjátékozásra, sakkozásra, kártyázásra, labdázásra, a házias ízek kedvelőinek szalonnasütésre, kemencézésre, bográcsozásra, grillezésre, pecázásra - ezek ingyenes szolgáltatásaink.


Vendégházunk négy, külön bejáratú, földszinti apartmanból és egy rendezvényteremből áll.

A apartmanok szobából, konyha-étkezőből és fürdőszobából állnak.

Vendégeink a négyágyas és a kétágyas apartmanok közül választhatnak - de ezek igény szerint pótágyazhatók. 


Rendezvénytermünket családi, baráti összejövetelekre (pl.: születésnap, szilveszter, disznóvágás, kisebb osztálytalálkozó) ajánljuk.

Házunk úgy van kialakítva, hogy a kisgyermekes családok is kényelmesen használhatják.

A ház akadálymentesítve van, tehát kerekesszékes vendégeink is gond nélkül tudnak közlekedni, fürdőszobát használni.

A házban új és modern minden, központi szellőztetőrendszere miatt pedig ajánlható allergiásoknak.

A házban wifi van, televíziózási lehetőség viszont nincs.

Hűvös illetve hideg időben padlófűtés biztosítja a meleget. Az épület A++ -os energetikai besorolású, a fűtés szabályozható.

A háznak zárt parkolója van, az udvarban sátrazási lehetőség.

Szobafoglalás

Ajánlat